Vanke Hangxinglu Mixed-use Project

Hangzhou, China

This project is a TOD at Xiangyuanlu Station of Metro Line 10 in Hangzhou. With a site area of 27,300sqm, it contains 68,300sqm of above ground commercial GFA and 43,400sqm basement retail and carpark. The project comprises four 50m tall office blocks and one retail & amenities podium with shopping streets enclosing a landmark public courtyard at the very heart of the development. The project focuses on the engagement with the community, and as a result, there are pocket space, sports playground, roof garden, urban farm and communal facilities scattered around at different levels. With a view to encouraging the use of public transportation, this project has provided a seamless connection to the underground metro station to its west, linking up the landmark courtyard at B1 and the retail and amenities space.

Our Services

Design Architect

Project Size

GFA: 111,700sqm

Date of Completion

2019 (anticipated)

Client

Zhejiang Vanke Narade Real Estate Co., Ltd.